Masc'ara  28/10/2023

 

 

Bij het binnenkomen wordt u meteen hartelijk begroet door the one and only Madame Zsa Zsa Lamor. Na een korte briefing over het verdere verloop wordt u begeleid naar uw tafel. Het belooft een onvergetelijke avond te worden voor familie en vrienden, voor jong en oud. 

De artiesten brengen op het podium het allerbeste van zichzelf. Een lach en een traan, pailletten en strass, bloemen en pluimen, … alles halen ze uit de kast om u met een aangenaam, voldaan gevoel naar huis te doen gaan… en vastberaden te doen weerkeren. Zoals Zsa Zsa altijd zegt: “Merci om te komen, bedankt om te gaan en tot een van de nachten hé!”

Geen feest zonder lekker eten en verfrissende dranken. Gedurende de ganse avond kunt u tijdens de show genieten van een smaakvol en verzorgd diner, van voorgerecht en hoofdgerecht tot dessert tot in de puntjes geregeld voor alle genodigden. Ook hier heeft Mask'ara aan alles gedacht, zoals de mogelijkheid tot vegetarische en glutenvrije gerechten. Ook voor onze klanten met een voedselallergie worden er alternatieven voorzien. Vraag hiernaar bij uw reservatie. 


Een onvergetelijke avond met toeters en bellen? Die beleeft u bij Mask'ara Borsbeek, Antwerpen. Schrijf u alvast in !

Prijs leden Spaarkas: Voorschot 20,00 € ( moet worden voldaan bij bestelling voor 30 sept.) Menu en show inbegrepen

Prijs niet leden Spaarkas: 63,00 € ( waarvan voorschot van 20,00 € moet worden voldaan bij bestelling voor 30 sept.) Menu en show inbegrepen

Menu

Voorgerechten

kaaskroketten

of

Garnaalcocktail

of

Meloen met gerookte ham

Hoofdgerecht

Stoofvlees met frietjes

of

Pasteitje van vis en garnalen met frietjes

Dessert

Masc'ara
28/10/2023

Schrijf U nu in

Wij noteren graag uw inschrijving, maar denk eraan, deze is enkel geldig na betaling van het voorschot bij Cafe Ripa.
Aantal personen